Om HF Butikken

HF Butikken

HF Butikken har i over 30 år været en af de foretrukne foderstofhandeler på Stevns, nok fordi vores service er helt i top.

I HF Butikken deler vi gerne ud af vores store viden, for vi er faguddannet inden for landbrug og dyrepasning. Vi sætter en ære i at vejlede dig, så du altid er sikker på at få de rigtige vare til formålet. Vi bliver løbende opkvalificeret, og holder os hele tiden opdateret på nye varer og metoder. Uanset om du står for at skulle indhegne en fold eller have vejledning til, hvilket foder dine dyr måtte have behov for, ved HF Butikkens personale besked.

 

  • HF Butikken har et bredt sortiment af dyrefoder og tilbehør til heste, køer, grise, høns, geder, fugle, gnavere, hunde og katte. Der udover fører vi et stort udvalg af hegnsartikler, så du trygt kan lukke dyrene ud på fold.
  • HF Butikken har alt, hvad du har brug for til haven, lige fra kalk og gødning til krukker og drivhuse, og vi henter selv friske planter fra Grønttorvet.
  • HF Butikken er kendt for sin gode rideudstyrsafdeling, hvor du med garanti altid finder noget lækkert til både hest og rytter.
  • HF Butikken er depot for strandmøllen, vi er leveringsdygtige i alt indenfor industrigasser, desuden fører vi alt i flaskegas og gasartikler.
  • HF Butikken er også en vognmandsvirksomhed, vi bringer rigtig mange varer ud. Briketter, foder og træpiller er bare nogle af de varer, vores kunder er glade for at få leveret.

 

Det er spændende for hele familien at besøge HF Butikken, for der er næsten altid noget der frister. Medens mor stopper op i afdelingen med Krukker og figurer og far kigger på lækkert Outdoortøj og -sko, har børnene travlt med at kigge på de levende dyr som f.eks. høns, kaniner, marsvin og fugle.

I HF Butikken handler vi med alle. Uagtet om du er privat eller offentlig, høj eller lav, får du altid den samme kompetente behandling.

Det er der er derfor vi med stolthed kan sige

”I HF Butikken går du ikke forgæves, du kommer igen”